Muu liete

Nestemäisten lietteiden nesteosa puhdistetaan ja viemäröidään jätevesilaitoksella. Sakkaosa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan maanrakentamisessa, kompostituotannossa tai loppusijoitetaan kaatopaikalle.

Hinnasto Ota yhteyttä

Jätelajihaku
Jätelajihaku
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vaarattomat tavanomaiseksi jätteeksi luokiteltavat nestemäiset imu- ja pesujätteet.

Vastaanotamme Keltakankaan jätekeskuksessa ja Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa nestemäiset lietteet allastettavaksi. Nestemäiset jätteet voi toimittaa meille imu- tai imupaineautoilla tai säiliöautoilla. Nestemäinen jäte puretaan asfaltoituun suodatuspadoilla varustettuun käsittelyaltaaseen. Jätekeskuksen henkilökunta avustaa ja ohjeistaa tarvittaessa purkupaikan ja purkumenetelmien suhteen.

Muiden lietteiden vastaanotto vaatii aina tapauskohtaisen tarkastelun Ekokaari Oy:n asiantuntijoiden toimesta. Jätteen vaaraominaisuudet, muut kemialliset ominaisuudet ja alkuperä on aina selvitettävä ennen jätteiden toimitusta. Tyypillisesti tähän lieteluokkaan kuuluvat onnettomuustilanteissa, tarkemmin määrittelemättömissä prosesseissa syntyvät tai varastohävityksissä syntyvät nestemäiset jätteet.

Jätteiden tuontiohjeet

Ekokaari Oy Kouvolan Keltakankaan jätekeskus sijaitsee osoitteessa Ekokaari 50, 46860 Keltakangas ja Lappeenrannan Kukkuroinmäen käsittelykeskus osoitteessa Hulkonmäentie 130, 54190 Konnunsuo.

Alueille saavutaan pääporttien kautta, jonka välittömässä läheisyydessä sijaitsevat jäte- ja käsittelykeskuksien vaakavastaanotot. Kaikki alueille tulevat kuormat ajavat vastaanottojen kautta, jossa ne punnitaan. Vastaanotoista saat myös lisätietoa alueilla toimimiseen.

Keltakangas aukioloajat: ma-pe 7-18 | Kukkuroinmäki aukioloajat: ma-pe 7-20

Mistä meidät löytää

Keltakankaan jätekeskus

Ekokaari 50, 46860 Keltakangas
Avoinna: ma-pe 7-18
info@ekokaari.fi

Vaakavastaanotto
Puh. 05 744 3440

Laskutus:
laskutus.ekokaari@ekokaari.fi
Puh. 05 744 3431

Katso hinnasto
Lataa aluekartta
Lataa turvallisuusopas

Kukkuroinmäen käsittelykeskus

Hulkonmäentie 130, 54190 Konnunsuo
Avoinna: ma-pe 7-20

Sami Huotari
Aluevastaava
Puh. 050 310 0252
sami.huotari@ekokaari.fi

Vaakavastaanotto, Kukkuroinmäki
Puh: 010 841 1813
ekjh.vaaka@ekjh.fi

Katso hinnasto
Lataa aluekartta

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Copyright © 2024 Ekokaari Oy