Ekokaari Oy - täyden palvelun jätteenkäsittelykumppani

Ekokaari Oy on jätteiden käsittelyyn ja jatkojalostamiseen erikoistunut yritys Kymenlaaksossa.

Avainluvut Laatu ja vastuullisuus

Haastamme yrityksesi mukaan kasvattamaan kiertotaloutta.
Katso miten »

Ekokaari Oy on jätteiden käsittelyyn ja jatkojalostamiseen erikoistunut yritys Kymenlaaksossa

Toteutamme kiertotaloutta käytännössä olemalla mukana jätteiden elinkaaren eri vaiheissa. Jalostamme materiaalivirroista uusioraaka-aineita valmistavalle teollisuudelle, maanrakentamiseen ja energiahyödyntämiseen. Jalostuksen jäännösjakeet ja muut loppusijoituskelpoiset jakeet ohjaamme asianmukaiseen loppusijoitukseen.

Käsittelemme monipuolisesti erilaisia yritystoiminnan jätteitä. Tarjoamme rakennus- ja purkujätteiden, erilliskerättyjen hyödynnettävien jätejakeiden, nestemäisten yhdyskunta- ja teollisuusjätteiden, öljyisten vesien ja maiden sekä maa-ainesten käsittelypalveluja.

Yrityksen päätoimipaikkana on Keltakankaan jätekeskus, joka on osa Hyötyvirta teollisuusaluetta eteläisessä Kouvolassa. Toimimme myös Kotkassa Heinsuolla, jossa sijaitsee kierrätys- ja energiapuun vastaanotto- ja käsittelyterminaali.

Tunnuslukuja

5 milj.
euroa

Liikevaihto

50 000
tonnia

Vuosittain käsiteltävä jätemäärä

16
hlö

Henkilöstö

Osa Kymenlaakson Jäte
konsernia

Kiertotalous strategiamme keskiössä

 • jätteenkäsittely

  Kehittyvät jätteenkäsittelyn arvoketjut.
  Parannamme jätteenkäsittelyn arvoketjuja suunnitelmallisesti ja vastuullisesti. Innovatiivinen kehitystoiminta tukee kasvua kohti jäte- ja materiaalivirtojen kokonaisvaltaista hallintaa.

 • uusi teknologia

  Uuden teknologian käyttöönotto. Hyödynnämme kehittyvän teknologian ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia toiminnassamme. Investoimme rohkeasti puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

 • henkilöstö

  Osaava ja motivoitunut henkilöstä. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja työviihtyvyyteen. Rakennamme yhdessä hyvinvointia ja menestystä.

 • suomi

  Laajentuva toimialue ja vahvat kumppanuudet. Vahvistamme yhdessä kumppaniemme kanssa toimialueemme elinvoimaa. Kehittyvät palvelut ja toimialueen laajentaminen luovat vankemman perustan liiketoiminnalle.

ekokaari henkilö

Meidän arvomme

 • Rohkeasti

  Tutkimme, testaamme ja kokeilemme ennakkoluulottomasti. Uudistumme ja investoimme rohkeasti tulevaisuuteen.

 • Vastuullisesti

  Kannamme vastuumme ympäristön puolesta. Tuemme aluetaloutta paikallisin hankinnoin, työllistäen ja tukien. Olemme rehti ja luotettava toimija.

 • Yhdessä

  Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja motivoinnista. Muodostamme asiakkaidemme, sidosryhmiemme ja toimittajiemme kanssa vahvan arvoketjun yhdessä.

Rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta yhdessä

Teemme laajasti yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa Katso kaikki artikkelit »

Yhteistyössä

Kuusakoski Oy on yksi Ekokaari Oy:n pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista

Käyttöpäällikkö Jarkko Lahti Kuusakoski Oy:stä kertoo, että yhteistyö Ekokaaren kanssa on toiminut aina Ekokaaren toiminnan alusta alkaen ollen mutkatonta ja sujuvaa.

Lue lisää
Yhteistyössä

Yhteisenä tavoitteena on saada koko materiaaliketju kulkemaan mahdollisimman jouhevasti prosessin läpi

Ekokaari Oy tekee yhteistyötä usean kiertotalouden toimijan kanssa ympäri Suomea. Yksi heistä on Romu Keinänen Oy, jolle Ekokaari Oy toimittaa käsiteltäväksi Keltakankaalla vastaanotetun metallijätteen.

Lue lisää
Copyright © 2023 Ekokaari Oy