Yhteisenä tavoitteena on saada koko materiaaliketju kulkemaan mahdollisimman jouhevasti prosessin läpi

Ekokaari Oy tekee yhteistyötä usean kiertotalouden toimijan kanssa ympäri Suomea. Yksi heistä on Romu Keinänen Oy, jolle Ekokaari Oy toimittaa käsiteltäväksi Keltakankaalla vastaanotetun metallijätteen.

Sara Ihamäki Romu Keinäsen asiakaspäällikkö kertoo Romu Keinäsen toiminnasta seuraavaa: Romu Keinänen toimii koko Etelä-Suomen alueella vastaanottaen ja käsitellen metalliromua neljällä ympäristöluvan saaneilla toimipisteillään – uusimpana moderni murskalaitos Tammisaaressa. 

Ekokaaren ja Romu Keinäsen yhteistyö on varsin tuore; yhteistyö polkaistaan käyntiin virallisesti tämän vuoden lokakuussa. 

Ekokaaren ja Romu Keinäsen yhteisenä tavoitteena on saada koko materiaaliketju kulkemaan mahdollisimman jouhevasti ja sulavasti prosessin läpi.

Ihamäki kertoo Ekokaaren ja Romu Keinäsen välisestä sopimuksesta seuraavaa: ”meidän sopimukseemme kuuluu metalliromun noutopalvelut. Haemme Ekokaaren käsittelylaitoksella syntyvää rautapitoista ”alitetta” sekä yrityksien toimittamaa sekapeltiä. Murskalaitoksella alitteesta pystytään tehokkaasti irrottamaan siinä kiinni oleva kevyt jäte.” Murskauksen jälkeen metalli on käytännössä valmista uusioraaka-ainetta terästehtaalle, ja jäljelle jäävä metallijäte toimitetaan asianmukaisesti jätelaitokselle. 

Ihamäki toteaa, että Romu Keinänen odottaa mukavaa ja saumatonta yhteistyötä Ekokaaren kanssa, jota toivottavasti pääsemme myös yhdessä kehittämään ja viemään eteenpäin vuosien varrella. 

Lue seuraavaksi

Uutiset

Case Ekokaari Alma Media Oy:n referenssiksi

Ekokaari aloitti mittavan brändin rakennusoperaation vuonna 2023.

Lue lisää
Uutiset

Ekokaari Oy on julkaissut uuden yritysesitteen yhteistyössä JS-Suomi Oy:n kanssa

Esitteessä esitellään laajasti Ekokaaren eri toimintoja.

Lue lisää
Uutiset

Ekokaari Oy investoi rakennusjätteiden lajitteluteknologiaan

Ekokaari Oy uusii Keltakankaan jätekeskuksessa sijaitsevan lajittelulaitoksensa teknologiaa vuoden 2024 aikana.

Lue lisää
Copyright © 2024 Ekokaari Oy