Yhteisenä tavoitteena on saada koko materiaaliketju kulkemaan mahdollisimman jouhevasti prosessin läpi

Ekokaari Oy tekee yhteistyötä usean kiertotalouden toimijan kanssa ympäri Suomea. Yksi heistä on Romu Keinänen Oy, jolle Ekokaari Oy toimittaa käsiteltäväksi Keltakankaalla vastaanotetun metallijätteen.

Sara Ihamäki Romu Keinäsen asiakaspäällikkö kertoo Romu Keinäsen toiminnasta seuraavaa: Romu Keinänen toimii koko Etelä-Suomen alueella vastaanottaen ja käsitellen metalliromua neljällä ympäristöluvan saaneilla toimipisteillään – uusimpana moderni murskalaitos Tammisaaressa. 

Ekokaaren ja Romu Keinäsen yhteistyö on varsin tuore; yhteistyö polkaistaan käyntiin virallisesti tämän vuoden lokakuussa. 

Ekokaaren ja Romu Keinäsen yhteisenä tavoitteena on saada koko materiaaliketju kulkemaan mahdollisimman jouhevasti ja sulavasti prosessin läpi.

Ihamäki kertoo Ekokaaren ja Romu Keinäsen välisestä sopimuksesta seuraavaa: ”meidän sopimukseemme kuuluu metalliromun noutopalvelut. Haemme Ekokaaren käsittelylaitoksella syntyvää rautapitoista ”alitetta” sekä yrityksien toimittamaa sekapeltiä. Murskalaitoksella alitteesta pystytään tehokkaasti irrottamaan siinä kiinni oleva kevyt jäte.” Murskauksen jälkeen metalli on käytännössä valmista uusioraaka-ainetta terästehtaalle, ja jäljelle jäävä metallijäte toimitetaan asianmukaisesti jätelaitokselle. 

Ihamäki toteaa, että Romu Keinänen odottaa mukavaa ja saumatonta yhteistyötä Ekokaaren kanssa, jota toivottavasti pääsemme myös yhdessä kehittämään ja viemään eteenpäin vuosien varrella. 

Lue seuraavaksi

Tiedotteet

Ekokaari Oy laajentaa toimintaansa Etelä-Karjalaan – uusi toimipiste avautuu Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa 3.6.

22.5.2024

Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa avautuu 3.6. vastaanotto- ja käsittelypiste yritysten rakennus- ja purkujätteille ja muille isoille jäte-erille.

Lue lisää
Tiedotteet

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt Keltakankaan jätekeskuksessa 8.4. alkaen

4.4.2024

Ekokaari uusii Keltakankaan jätekeskuksen lähtövaa’an kevään aikana.

Lue lisää
Uutiset

Case Ekokaari Alma Media Oy:n referenssiksi

Ekokaari aloitti mittavan brändin rakennusoperaation vuonna 2023.

Lue lisää
Copyright © 2024 Ekokaari Oy