Ajankohtaista

Uutiset

Ekokaari Oy investoi rakennusjätteiden lajitteluteknologiaan

Ekokaari Oy uusii Keltakankaan jätekeskuksessa sijaitsevan lajittelulaitoksensa teknologiaa vuoden 2024 aikana.

Lue lisää
Yhteistyössä

Kuusakoski Oy on yksi Ekokaari Oy:n pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista

Käyttöpäällikkö Jarkko Lahti Kuusakoski Oy:stä kertoo, että yhteistyö Ekokaaren kanssa on toiminut aina Ekokaaren toiminnan alusta alkaen ollen mutkatonta ja sujuvaa.

Lue lisää
Yhteistyössä

Yhteisenä tavoitteena on saada koko materiaaliketju kulkemaan mahdollisimman jouhevasti prosessin läpi

Ekokaari Oy tekee yhteistyötä usean kiertotalouden toimijan kanssa ympäri Suomea. Yksi heistä on Romu Keinänen Oy, jolle Ekokaari Oy toimittaa käsiteltäväksi Keltakankaalla vastaanotetun metallijätteen.

Lue lisää
Jätetietous

”Liian paljon jätettä päätyy poltettavaksi”– Näin Suomesta saadaan kiertotalouden edelläkävijä

Materiaalien mahdollisimman tehokas uudelleenhyödyntäminen on välttämätöntä luonnonvarojen ylikulutuksen ehkäisemiseksi. Kun jätteiden arvoketjun eri toimijat tiivistävät yhteistyötään, Suomella on merkittävä mahdollisuus viedä kiertotalous nykyistä paljon pidemmälle.

Lue lisää
Tiedotteet

Toimintaohjeita lintuinfluenssaan liittyen

15.6.2023

Suomessa on kesän aikana todettu runsaasti H5N1-tyypin korkeapatogeenista lintuinfluenssaa useilta paikkakunnilta. Tartuntavyöhyke kattaa seuraavat maakunnat: Varsinais-Suomi, Satakunta, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa. Kymenlaakso ei kuulu vielä tartuntavyöhykkeeseen, mutta Ekokaari Oy yhdessä Kymenlaakson Jäte Oy:n kanssa on varautunut lintuinfluenssan leviämiseen.

Lue lisää
Copyright © 2023 Ekokaari Oy