Kuusakoski Oy on yksi Ekokaari Oy:n pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista

Yhteistyö on alkanut heti Ekokaaren perustamisen jälkeen ja kestänyt näille päiville asti. 

Käyttöpäällikkö Jarkko Lahti Kuusakoski Oy:stä kertoo, että yhteistyö Ekokaaren kanssa on toiminut aina Ekokaaren toiminnan alusta alkaen ollen mutkatonta ja sujuvaa. Kynnys yhteydenottoihin puolin ja toisin on pidetty matalana, jolloin esimerkiksi molemminpuolisista tuotantokatkoista, kuljetushaasteista, tai raaka-ainepulasta on ollut helppo sopia nopeallakin aikataululla.

Yhteystyötä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi

Tällä hetkellä yhteistyö rajoittuu käsittelypalveluihin, joita yritykset tarjoavat toisilleen. Suunnitelmissa on myös yhteistyö T&K asioissa.

Lahti kertoo Kuusakoski Oy:n historiasta seuraavaa: ”Kuusakoski Oy on yli satavuotisen historiamme aikana kasvanut viipurilaisesta romu- ja lumppuliikkeestä Pohjoisen Euroopan johtavaksi teolliseksi kierrättäjäksi. Missiomme mukaisesti haluamme palauttaa jätemateriaalien arvon keräämällä ja jalostamalla niistä uusia, arvokkaita raaka-aineita. Palvelemme asiakkaitamme vakaan perheyrityksen arvojen mukaisesti.”

Kuusakoskella ja Ekokaarella on yhteiset tavoitteet yhteistyölle, jotka kummatkin yritykset allekirjoittavat eli tarjota asiakkailleen vastuullinen, kustannustehokas, ajan vaatimukset huomioiva käsittely jätteilleen sekä jalostaa jätteistä mahdollisimman suuri osa kierrätykseen.

Lue seuraavaksi

Tiedotteet

Ekokaari Oy laajentaa toimintaansa Etelä-Karjalaan – uusi toimipiste avautuu Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa 3.6.

22.5.2024

Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa avautuu 3.6. vastaanotto- ja käsittelypiste yritysten rakennus- ja purkujätteille ja muille isoille jäte-erille.

Lue lisää
Tiedotteet

Poikkeukselliset liikennejärjestelyt Keltakankaan jätekeskuksessa 8.4. alkaen

4.4.2024

Ekokaari uusii Keltakankaan jätekeskuksen lähtövaa’an kevään aikana.

Lue lisää
Uutiset

Case Ekokaari Alma Media Oy:n referenssiksi

Ekokaari aloitti mittavan brändin rakennusoperaation vuonna 2023.

Lue lisää
Copyright © 2024 Ekokaari Oy